Kedves Látogatónk! A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát, valamint  a vásárlás menetével, illetve az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos  irányelveket .

Vásárlási feltételek

Általános Szállítási és Vásárlási Feltételek a bikemaffiakuponok.hu webáruházban.

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi szerződést, és csak abban az esetben adj le rendelést, amennyiben annak minden pontjával egyetértesz.

Utolsó frissítés dátuma: 2024. június 19. 10:00

 
 

1. Bevezetés

Az alábbi részletezett Általános Szállítási és Vásárlási Feltételek (a továbbiakban Általános Feltételek) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről a bikemaffiakuponok.hu honlap felhasználóira (a továbbiakban "Vevő"), másrészről a bikemaffiakuponok.hu honlap üzemeltetőjére (a továbbiakban Eladó”).

 

Bike Maffia Egyesület

Székhely: 1141 Budapest, Jeszenák János u. 95. 4/1.

Képviselő: Havasi Zoltán

Kibocsátó bíróság: Fővárosi Bíróság

Adószám: 18596856-1-42

Telefonszám: +36302931550

E-mail cím: bikemaffiashop@gmail.com

Tárhely szolgáltatója:

ShopRenter.hu Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.  

Adószám: 23174108-2-09

E-mail cím: info@shoprenter.hu

 

Kizárólag az itt említett Általános Vásárlási Feltételek érvényesek és minden más feltétel helyébe lépnek, kivéve kivételes előzetesen bejelentett, vagy írott módosítás esetén. Az Eladónak jogában áll esetenként az alábbi Általános Feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni a bikemaffiakuponok.hu honlap általános feltételeit. Ezek a módosítások az interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Vásárlási Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja.

2. Rendelés / rendelés érvényes lemondása

 

Az alábbi rendelési forma áll a Vevő rendelkezésére:

Interneten keresztül a bikemaffiakuponok.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján. Beérkezett megrendelést e-mailben visszaigazoljuk.

 

A rendelés érvényes módosítása és/vagy lemondása:

Vevőnek a rendelését a visszaigazolt leadás napját követő napon 10 óráig van lehetősége lemondani vagy módosítani az bikemaffiashop@gmail.com e-mail címen.

 

3. Termékinformáció

Eladó mindent megtesz az általa árusított kuponok alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a megvásárolt kuponok által nyújtott szolgáltatások valóságnak megfelelő, részletes leírása, bemutatása.

 

4. Árak

A honlapon feltüntetett eladási árak Forintban értendőek és ÁFA mentesek. Szállítási költség nincs egyik kupon esetében sem, hiszen a kuponok nem kerülnek kiszállításra semmilyen formában.

Az Eladó az árváltoztatás jogát fenntartja, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a honlapon szerepel. Eladó nem vállal felelősséget a weboldal működési hibájáért, és az ebből adódó esetleges téves információkért, mint a 0 Ft-os termékár.

 

5. Rendelkezésre állás

Az Eladó automatikusan emailt küld a teljesült kuponvásárlás után.
 

6. Szállítási módok és díjak

Nincs szállítási díj a webáruházban, hiszen a megvásárolt kuponok nem kerülnek kiszállításra.

 

7. Fizetési módok

 

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett a lent megadott bankszámlaszámra. A fizetés a Simple Pay felületen történik meg bankkártyás fizetéssel.

8. Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a Vevőt. Az Eladó összhangban a rendelettel 14 napos elállási jogot garantál a vevő részére (a vásárlástól számítva). A megvásárolható kuponok virtuális kuponok, így tárgytalan az esetleges visszaküldésük. Az elállási jog gyakorlásához Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a termék eladóhoz való visszajuttatásának költségét, mely Vevőt terheli. Az elállás tényéről Vevő a bikemaffiashop@gmail.com címen értesíti az Eladót. A visszafizetés banki átutalással történik.

 

9. Visszaküldés

A megvásárolható kuponok virtuális kuponok, így tárgytalan az esetleges visszaküldésük.

 

12. Jogi hézagok és kiegészítések

Amennyiben az Általános Vásárlási Feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.