Kedves Látogatónk! A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát, valamint  a vásárlás menetével, illetve az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos  irányelveket .

TORKOS CSÜTÖRTÖK KUPON - 10000 Ft

10.000 Ft
Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy étteremben vacsorázzanak, hiszen a mindennapok számukra inkább a túlélésről szólnak, mintsem a finom ételekről vagy remek élményekről. Időről időre ezért rászoruló családokat hívunk meg vacsorázni vagy épp hajléktalan szállók ebédlőjét varázsoljuk étteremmé, hogy háromfogásos, pincérek által felszolgált vacsorával lepjük meg az ott lakókat.

Ha támogatnád az akció sikerét, vásárolj melegétel kupont, amit automatikusan a rászoruló családoknak és szállólakóknak ajánlasz fel!

Köszönjük a segítséged!
 
*Ez a termék egy virtuális adományozói kupon, melyet a kosárba téve tudsz kifizetni. A kuponnak fizikai formája nem létezik, termékre nem váltható.

Az adományozás menete:
  • Add meg a mennyiséget és nyomj a kosár gombra
  • Fent a fejlécben gyűlnek a kiválasztott termékek, kattints az ikonra
  • A termékek felsorolását látod, kattints a "Tovább a pénztárba" gombra
  • Kérünk, add meg neved és elérhetőségedet a rendelés véglegesítéséhez, majd kattints a "Tovább a fizetési módokhoz" gombra
  • Mivel csak kártyával lehetséges a fizetés, ezért itt ellenőrizd az adataidat és nyomj a "Tovább az összegzéshez" gombra
  • Pipáld ki a kötelező négyzeteket és nyomj a megrendelés gombra, ahol a Simple Pay biztonságos rendszerén keresztül fizethetsz.
Gyártó: Bike Maffia
Elérhetőség: Raktáron

Leírás